Új jelszó kérése

pickpackpont

1. Mi az a Pick Pack Pont?Az ország 130 városában megtalálható több mint 440 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A elf_logo-ok
Relay és Inmedio hírlapüzletek
valamint omv_logo_kicsi és Avanti benzinkutak
amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.


2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

 

Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

 

A szolgáltatás díja 400 Ft. (A szállított csomag nem lehet 20kg-nál nehezebb)


4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig! A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja!


5. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

 

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 190.500HUF-ot. (nettó 150.000.-HUF)


6. Fizetési lehetőségek:

 

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor. 7.


Hogyan kapom meg a számlát?

 

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját.


8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

 

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója. A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a "Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából. Ügyeljen arra, hogy a rendszer engedélyezi akkor is kiválasztani a bankkártyás fizetési lehetőséget, ha az adott boltban ez nem lehetséges, ezért kérjük ellenőrizze minden esetben a boltok listájánál (klikk a listához), hogy valóban tud-e kártyával fizetni az Ön által kiszemelt átvételi helyen. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.


9. Mikor kaphatom meg a rendelésem?

 

Általában a munkanapokon 14.00-ig megrendelt termékeket két munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője. A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.


10. Tekintse meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!


Webáruház készítés